Nyd det sjove ved diamantmalerisken.

Der er 6 stk mandala coasters, 6 stk kork puder, 1 stk coaster holder, 1 stk diamant malepen, 1 stk diamant bakke, 1 stk lim ler og 12 poser med diamanter.

Det er ikke kun underholdning i fritiden, men dyrker også vores tålmodighed og koncentration.Lav disse coastere med dine familiemedlemmer eller venner for at have det sjovt sammen.Læg dem på dit skrivebord for at gøre dit værelse mere farverigt og smukt.

Vores bordskånere er lavet af tyk akryl.De er meget robuste.Kanten er glat, du behøver ikke bekymre dig om at skade din hud, når du laver den.

Tallene og symbolerne er tydelige og lette at læse.Coasteren har en stærk klæbrighed, som gør at diamanten ikke er let at falde af.

Hver coaster har en naturlig korkpude for at beskytte møblerne eller bordpladerne mod ridser eller skrammer og holde coasteren stabilt på plads.

Det kan opbevare dine bordskånere og spare plads.Stabel pænt dine coastere i denne coasterholder, når den ikke er i brug.Spar tid til konstant at rydde op.

Hvordan laver man endiamant malericoaster?

1.Riv beskyttelsesfilmen af.
2.Find de diamanter du skal bruge i henhold til nummeret på coasteren (det tilsvarende nummer er markeret på diamantposen) og hæld dem i bakken.
3. Dyp limen på pennen og tag diamanten op.
4. Lim diamanten til de tilsvarende tal.
5. Når du er færdig, skal du sætte korkpuden på bagsiden af ​​coasteren.

BD211尺寸图


Indlægstid: Jul-10-2023

Efterlad din besked:

Skriv din besked her og send den til os.