Hvorfor vælge 5D fuldboret diamantmaleri!

★【5D fuldboret diamantmaleri】★ 5D fuldboret diamantmaleri er mere skinnende og farverigt end almindeligt diamantmaleri, ligner et smukt 5D-kunstmaleri.Og dens størrelse er perfekt til at dekorere din stue, værelse, kontor, kaffebar.

""
★【Langtidsbevaring】★ Diamanten vil blive siddende længe.Du trykker bare på diamanten på lærredet.Så enkelt og nemt.Disse 5D diamant malersæt kan bevares i mange år, undgå iblødsætning og isolering.

""
★【SMUKT KUNSTVERK】★ – Designet af udvalgte kunstnere og derefter omdannet til dette Paint by Numbers-sæt, så du kan skabe et fantastisk maleri til dit hjem eller som gave.Lærredet er fortrykt med de rigtige linjer og tal, så du kan begynde at male med det samme.
★【Bedste jule- og fødselsdagsgave】★Gør-det-selv-gaver får altid folk til at føle sig meget bevægede.Diamantmaleri er et godt valg som gave til jul, Thanksgiving Day, nytår, Halloween, fødselsdag.Hvis du sætter den på en smuk ramme, ville den være endnu bedre!
★【SJOV FOR FAMILIE OG STRESSRELIEF OG KREATIV GAVE】★ – Tilbring en speciel aften med familien for at gøre diamantmaleriets korssting.

""


Indlægstid: 30-jun-2023

Efterlad din besked:

Skriv din besked her og send den til os.